Ons team

Wij werken met teamleden die in Nederland zijn gediplomeerd en geregistreerd, en die ieder een eigen functie vervullen.
Zo kunnen wij u alle tandheelkundige zorg verlenen.

Voor specialistische verrichtingen, zoals bijvoorbeeld orthodontie en implantologie, maken wij gebruik van ons vaste tandheelkundig netwerk.

Ons team bestaat uit:

 

Roland.F.Cuvelier

Tandarts.

BIG-nummer: 59062331802.

Lid beroepsvereniging KNMT.

Geregistreerd KRT ( Kwaliteitsregister Tandartsen )

Roland is in 2004 afgestudeerd aan het ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam), en heeft wetenschappelijk endodontologisch onderzoek verricht aan de tandheelkundige faculteit van de Unviversiteit van Nice (Sofia Antipolis) in Frankrijk. Na zijn studie heeft Roland in diverse praktijken waargenomen, alvorens in 2015 zijn eigen tandartsenpraktijk op te richten in A’dam Oud-West. Dit gaf hem de mogelijkheid zijn persoonlijke visie op het functioneren van een tandheelkundige praktijk te realiseren. Om kwalitatieve mondzorg te kunnen waarborgen, zijn voor hem kleinschaligheid van de praktijk en de persoonsgerichte aandacht van groot belang.

 

 

Joy Peters

Mondhygiëniste.

BIG-nummer: 09933541379

Lid beroepsvereniging NVM.

Geregistreerd KRM ( Kwaliteitsregister Mondhygiënisten ).

Joy heeft haar opleiding Mondzorgkunde behaald aan de Hogeschool Utrecht en deed ervaring op in diverse praktijken in Nederland. Binnen onze praktijk richt Joy zich op de preventie en parodontale behandelingen.

 

A. van de Mheen

 

Irma Muller

Tandartsassistente en office manager.

Irma heeft 25 jaar ervaring als tandartsassistente en is sinds de oprichting  in 2015 werkzaam binnen onze praktijk. Door haar uitgebreide kennis en sociale vaardigheden / humor voelt men zich in de praktijk snel op zijn gemak. Haar persoonlijke betrokkenheid uit zich onder andere in de telefonische nazorg.

 

 

Samenwerking met ons vaste tandheelkundig netwerk en team van specialisten:

– Kaakchirurgie

– Orthodontie

– Implantologie

– Parodontologie

– Endodontologie

– Restauratieve Esthetische Tandheelkunde

– Gnathologie

– Prothetiek